Auto theorie examen aanvragen

Nergens gemakkelijker het theorie-examen voor de auto aanvragen!
Online of met behulp van theorie-boeken heb je je voorbereid op het theorie-examen voor de auto en nu ben je er helemaal klaar voor. Via de website van theoriegereserveerd.nl voer je je persoonlijke gegevens, Burgerservicenummer (BSN), geboortedatum en e-mailadres in. Een DigiD heb je in dit geval niet nodig. Je kiest zelf een van de examenlocaties van het CBR, klikt het soort theorie-examen aan dat je wilt doen en rekent af via iDEAL. Het is ook mogelijk om tegen bijbetaling een individueel theorie-examen aan te vragen en af te leggen. Je ontvangt direct een bevestigingsmail en je wordt vervolgens binnen een uur gebeld om een afspraak te maken.

Omdat theoriegereserveerd.nl grootschalig theorie-examens inkoopt bij het CBR, kan zij de marge per examen laag houden. Direct voordeel voor de klant! Klanten zijn particulieren, maar ook rijschoolhouders en theorie-opleiders. Kijk op de website van theoriegereserveerd.nl en ontdek meteen hoe eenvoudig en efficiƫnt het is. Zij biedt dit aan voor auto, maar ook voor motor, taxi en bromfiets. Je doet gegarandeerd een officieel CBR-theorie-examen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>