Haal eenvoudig je motorrijbewijs!

Rijden op een motor betekent voor veel mensen de ultieme vrijheid. Misschien is dat ook wel de reden dat je steeds vaker motoren tegenkomt op de weg. Helaas kun je niet zomaar motor rijden. Je zult allereerst een motor nodig hebben en daarnaast moet je ook je rijbewijs halen voordat je op een motor de weg op mag. Zo’n rijbewijs kan je bij tal van rijscholen halen. Rijschoolwildenberg.nl biedt bijvoorbeeld een uitgebalanceerd programma waarbij je kan kiezen voor verschillende pakketten.

Diverse pakketten
Er zijn verschillende pakketten beschikbaar bij Rijschoolwildenberg.nl. Het belangrijkste verschil daarbij is het aantal lessen. Sommige pakketten zijn bovendien inclusief een intern proefexamen zodat je vooraf al weet wat je te wachten staat. Wist je trouwens dat er bij de motor twee examens afgelegd moeten worden? Naast een examen verkeersdeelnemening moet je ook een examen voertuigbeheersing afleggen.

Proefles
Je theoriecertificaat voor de auto geldt ook voor de motor. Wanneer je echter nog geen autorijbewijs hebt, moet je dit theorie-examen wel halen voordat je jouw motorrijbewijs haalt. Denk je dat het motorrijden helemaal iets voor jou is of twijfel je juist nog? Een proefles kan uitkomst geven. Voor slechts 50 euro volg je een proefles van twee uur. Tijdens deze proefles leer je de motor kennen en weet je al snel genoeg of het rijden op dit apparaat iets voor jou is. En dat is niet het enige. Op basis van de proefles kan een instructeur namelijk ook inschatten hoeveel lessen jij nodig hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>