In eigen tempo het rijbewijs halen bij rijschool Kooiman

Professionele lessen
Goed nieuw voor mensen die in Leusden wonen en een goede rijschool zoeken. Zij kunnen zich inschrijven bij rijschool Kooiman, gevestigd in Amersfoort. Bij de oprichter Peter Kooiman zit lesgeven in het bloed. Van kleins af aan hoorde hij dat hij leraar moest worden. Inmiddels stoomt hij als rij leraar al bijna twintig jaar zijn cursisten klaar voor het praktijkexamen. Bij iedere cursist past hij de rijlessen aan op zijn of haar wensen en mogelijkheden. Natuurtalenten kunnen in zijn lessen (figuurlijk) gas geven, terwijl cursisten die meer tijd, heldere uitleg en geduld nodig hebben dit ook krijgen. Dit maakt rijschool Kooiman een geschikte rijschool voor jong en oud, voor rij talenten en mensen met faal- of rijangst. Ex-cursisten zijn vol lof over de rustige, persoonlijke en heldere lessen van Peter Kooiman.

Optimale voorbereiding op het praktijkexamen en flexibele lespakketten
De lesauto is een Volkswagen Polo Blue Motion, een zeer energiezuinige auto. Tijdens de rijlessen krijgen inwoners van Leusden ruim de kans om in de omgeving te rijden waar zij hun praktijkexamen zullen afleggen, aangezien het CBR in Leusden is gevestigd. Dit zorgt voor een zeker gevoel tijdens het praktijkexamen. Handig is ook dat de rijschool verschillende lespakketten aanbiedt: van cursussen voor de beginner die in een rustig tempo wil leren rijden tot intensieve spoedcursussen van drie weken. Het volgen van een gratis proefles behoort tot de mogelijkheden.

Inschrijven als cursist of het opvragen van extra informatie kan eenvoudig via rijschoolkooiman.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>