Rijschool Leusden

Ben jij 16,5 jaar of ouder, woon je in de omgeving van Leusden en Amersfoort én ben je van plan om binnen afzienbare tijd zelfstandig de weg op te gaan? Neem dan rijlessen bij Rijschool Kooiman in Amersfoort – dé rijschool voor betrouwbare, door gespecialiseerde instructeurs aangeboden rijlessen!

Rijbewijs halen

Zelfstandig het Hollandse wegennet verkennen: het mag vanaf je achttiende levensjaar. Maar ben je 16,5 jaar oud? Dan mag je in ieder geval beginnen aan je rijlessen! Dat kun je het beste doen bij Rijschool Kooiman (www.rijschoolkooiman.nl): een uiterst betrouwbare rijschool met meer dan achttien jaar ervaring in het aanbieden van op maat gemaakte lessen.

Waar rijden wij?

Rijschool Kooiman bereidt leerlingen voor op het zelfstandig rijden in Amersfoort en omstreken. Uiterst interessant voor bestuurders in spé die afkomstig zijn uit Amersfoort, Nijkerk, Leusden, Soest, Hoevelaken, Woudenberg en Baarn!

Specialisatie

Heb jij last van faalangst? En werkt deze angst door op jouw manier van rijden? No worries! Bij Rijschool Kooiman werken instructeurs die zijn gespecialiseerd in het in goede banen leiden van rijlessen voor bestuurders met faal- en rijangsten. Daarvoor volgden zij een speciale cursus. Wil je héél snel je rijbewijs halen? Dat kan ook: bij Rijschool Kooiman vind je diverse mogelijkheden tot het volgen van een spoedcursus. Zo haal je jouw rijbewijs in slechts drie weken tijd. Interesse? Kijk dan eens op www.rijschoolkooiman.nl voor méér informatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>